Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Όποιος αγαπά την πατρίδα και το δείχνει, αντιμετωπίζεται ως αναρχικός”, “ακραίος” και “φασίστας”»

grekk_flag_n

Θεσμοθετημένος ανθελληνισμός

«Ζήτησε από τη διεύθυνση του σχολείου του να γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται στο προαύλιο ο Εθνικός Υμνος της χώρας μας μία φορά την εβδομάδα και… ανταμείφθηκε με τριήμερη αποβολή και χαρακτηρισμούς όπως «αναρχικός», «ακραίος» και «φασίστας»».

1-fragoudaki_dragolkna

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο θέμα της «δημοκρατίας» δείχνει ξεκάθαρα πόσο γρήγορα μπάζει νερά ο κρατικός Τιτανικός.

Το επεισόδιο στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης είναι ακόμα μια πράξη στο ελληνικό δράμα, όπου οι φορολογούμενοι πληρώνουν από το υστέρημά τους τους μισθούς, τα προνόμια και τις παροχές εκείνων που εχθρεύονται το έθνος και επιθυμούν διακαώς να σβήσουν τα ιστορικά ίχνη μας και να καταργήσουν την αντίληψη που έχει καθένας από εμάς για την προέλευση και τον προορισμό του.

03fee1e5f25e833f4a147caacc571a5d_xl

Η γλώσσα, η συλλογική μνήμη, ο λαός, το έδαφος, οι πόροι, τα πάντα υπό αίρεση και σε κατάσταση πολιορκίας.

Εκείνοι που προειδοποιούσαν από νωρίς χλευάστηκαν και κατηγορήθηκαν ως «συνωμοσιολόγοι» και «υπερβολικοί». Μέχρι που η πραγματικότητα ξεπέρασε σε ζόφο ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις.

0350269001364642379

Δεν είναι τυχαίο που από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων αφαιρέθηκε ο προσδιορισμός «Εθνικής», για να μην επιστρέψει – παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κυβερνώντος κόμματος.

Ούτε είναι σύμπτωση ότι η Μαρία Ρεπούση με την κατάπτυστη σύλληψη του «συνωστισμού» αποτελεί μια διακομματικά προβεβλημένη παρουσία στον δημόσιο βίο και στην εκπαίδευση.

ΕΤΣΙ-ΑΠΑΙΤΙΣΕ-Ο-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Το μέγεθος της προέλασης των μισελλήνων εντός της χώρας μας μπορεί να γίνει αντιληπτό και από την απάντηση του διευθυντή του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης Κύριλλο Τσερμπάκ για την αποβολή του μαθητή με τις… παράλογες απαιτήσεις: «Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι στη δικαιοδοσία των μαθητικών κοινοτήτων, τους δώσαμε μια ώρα για να το συζητήσουν και ζητήσαμε να απευθυνθούν στο υπουργείο Παιδείας».

ah1836_gr

Να απευθυνθούν οι μαθητές στο υπουργείο Παιδείας για να γίνεται έπαρση της σημαίας μας και να ακούν τον Εθνικό Υμνο!

Οι εφιάλτες είναι εδώ.

Εξουσιάζουν και μας δείχνουν τι σημαίνει ξενοκρατία…

president-obama-and-edi-rama-650x400papandreou-skeptomenos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου