Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!
Πολλοι ανθρωποι. Μορφωμενοι,Αγραμματοι,Επιστημονες, τελος παντον απο οποιαδηποτε βαθμιδας εκπαιδευσης και αν προερχονται, ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν αναρωτηθει , ( Αν στην χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια! Υπαρχει πραγματικα Δημοκρατια!? ) Ειμαι σιγουρος οτι πολυ θα ειπατε ΟΧΙ! Ειναι Τραγικο,αλλα και η απολυτη ειρωνια, οι τοτε Αγωνιστες του πολυτεχνειου που με τους αγωνες τους ελευθερωσαν την Ελλαδα απο την χουντα! Σημερα αυτη οι ιδιοι να διοικουν την Ελλαδα με τον ποιον απολυτο Αυταρχισμο του εγω Διαταζω εσεις Υπακούτε! Καποιοι απο αυτους τους αγωνιστες του πολυτεχνειου, με στυλ μακρυ μαλλι και μουσι, ντυσιμο τζιν καμπανα, και με ιδεες αναρχικες για τις τοτε εποχες και αντιληψεις!
Σημερα να ειναι Βουλευτες- Υπουργοί (φορανε κοστουμια και γραβατες-υπερβαροι σε κιλα) και το βασικοτερο , ψηφιζουν στην βουλή τροπολογιες και νομους,εναντια στην Δημοκρατια,στο Συνταγμα, και στα Ανθρωπινα δικαιωματα! Ειναι αυτο που λεει ενα τραγουδι! Εχει ο καιρος γυρισματα! Απο την αλλη μερια για να ειμαστε δικαιοι! Η Σοσιαλο Αριστερη-Κομμουνιστες,που εχουν το γνωστο συνθημα, εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι-Αγωνας αντισταση και παλι-για το δικαιο του εργατη! Τα μεγαλα στελέχη ,μελη του κομματος-Βουλευτες, απο τις φορολογικες στους δηλωσεις ειναι πιο πλούσιοι και απο τους καπιταλιστες βουλευτες! Και το θυμα! Ποιος αλλος! Ο Ελληνικος λαος!
Εγω σε αυτο το αρθρο μου δεν με ενδιαφερει να γραψω υπερ η κατα καποιου απο τα πολιτικα κομματα, εγω θελω την προσοχη σας για τις ραγδαιες εξελιξεις που ερχονται στην Ελλαδα! Δυστυχως δεν μας φτανουν τα εσωτερικα μας προβληματα,εχουμε και την Τουρκια με καθημερινες προκλησεις,αμφισβητησης τον κυριαρχικών μας δικαιωματων. Φανταζεστε εκτος αυτου,και ενα ενδεχομενο εμφυλιου πολεμου στην Ελλαδα! Κι ομως απο ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας, πολυ γρηγορα γινεται πραγματικοτητα, αν αυτο το σεναριο το εχουν φτιαξει η λεγομενες Μεγαλες Δυνάμεις! Καταρχας αργα η γρηγορα,βγαλουν δεν βγαλουν Προεδρο της Δημοκρατιας, οι εκλογες ειναι κοντα, και αποτι φαινεται για πρωτη φορα στην ιστορια της χωρας μας θα εκλεγη Αριστερη Κυβερνηση!
Το οτι μαλλον θα βγει κυβερνηση ο Συριζα, δεν το γραφω για να κινδυνολογει-σω! Ουτε να φοβίσω για κατι! Αυτη θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα η ετυμηγορια και η αποφαση του Ελληνικου λαου, και θα πρεπει να γινει απολυτα σεβαστη! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν αυτην την αποφαση θα την σεβαστουν και οι χωρες μελη της ΕΕ-Βρυξέλλες,και φυσικα το Αφεντικο-Γερμανια! Η πρωτη Αριστερη κυβερνηση στους κολπους της ΕΕ ισοδυναμη σαν απειλει για τους τεχνοκρατες τον βρυξελον, διοτι τα σχεδια τους για τις λεγομενες μεταρρυθμισεις και πιστεις εφαρμογης της λιτοτητας,θα πανε στραφι!
Και αυτο θα γινει, οχι γιατι στην πραγματικοτητα κινδυνεύει η ΕΕ απο το συριζα, αλλα τα ιδια κρατη μελη φοβουνται μια πανευρωπαικη επανασταση στις ταξης τον νεον σε ηλικια ψηφοφορων οπου θα ενδιναμωσουν ολα τα κομματα της Αριστερας σε ολα τα ευρωπαικα κρατη, και ενδιαμεσα θα φερει την αυξησει της ακροδεξιας, οπου οπως ειναι λογικο θα φερει μεγαλες συγκρουσεις και αποσταθεροποιηση σε διαφορα ευρωπαικα κρατη,διοτι αριστερα και ακροδεξια δεν μπορουν να συνυπάρξουν ποτε μαζι! Οι Μεγαλες ευρωπαικες παραταξης που πολιτικα υπαγονται στο Κεντρωο χωρο θα ειναι η μεγαλη χαμενη αυτης της μεγαλης αλλαγης που θα συντελεστεί σε ολη την Ευρωπη!
Εδω πιστευω οτι θα επέμβει η Βορειοατλαντικη Συμμαχια, γιατι δεν θα επιτρέψει σε κανένα αριστερο κομμα να διαλύσει τον λογο δημιουργιας και υπαρξης αυτης της συμμαχιας, που δημιουργηθηκε αποκλειστικα για την καταπολέμηση του Κομμουνισμου, αλλα και ως αντιπαλο δεος της τοτε Σοβιετικης Ενωσης , και συνεχιζει τωρα με την Ρωσια! Η ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ,δεν προκειται να αφησουν τοσο ευκολα μια κερδισμενη μαχη που εδωσαν κατα ολον τον Αριστερο-Κομμουνιστικο ιδαιον και αντιληψεων, ακομα και αν το ιδιο το συριζα φοβουμενο απο τις διαφορες απειλες και πιεση στους, υποκυψη στα προσταγματα τους, για αυτους ο τσιπρας, η ο καθε τσιπρας θα ειναι απειλη που πρεπει να εξοντωθει!
Εδω ερχεται, και ξεκιναει η εφαρμογη του σχεδιου τις αποσταθεροποιηση της χωρας μας, με το γνωστο κολπο-καποια αριστερη τρομοκρατικη οργανωση σκοτωνει πολιτικο προσωπο που υπάγεται στην Δεξια,η το αντιθετο,καποια σκληροπυρηνικη δεξια τρομοκρατικη οργανωση σκοτωνει πολιτικο προσωπο της Αριστερας! Και αρχιζουν να παιζουν τα οργανα το γνωστο τροπαριο του διχασμου, οτι η αριστερη η αθεοι θελουν να φερουν τον κουμουνισμο στην Ελλαδα, και η δεξιοι η φασιστες η χουντικη! Και δουμε τον κασιδιάρη,μιχαλολιάκο και παπα απο κατηγορουμενους και φυλακισμενους για αυτα που επραξε η χρυση αυγη, ελευθερους και να ηγούνται το δήθεν ενοπλο αγώνα εναντια του Κομμουνισμου,με τα ΜΜΕ εκει που του λοιδορούσαν, τώρα να τους εχουν σαν ήρωες!
Αν το σκεφτειτε καλα,η Ελλαδα ουτε σε 400 χρονια δεν πρόκειται να αποπληρώσει τα χρέη της στους δανειστες μας, βγη δεν βγη ο συριζα,μια αποσταθεροποιηση της χωρα μας δεν θα χαλασει τις μεγαλες δυνάμεις,το γιατι ειναι απλο, εχουμε ορυκτο πλουτο-πετρέλαιο,φυσικο αεριο, ολα αυτα σε μια αποσταθεροποιηση της χωρας μας θα τα εκμεταλλευτούν ποιοι αλλοι, η δηθεν συμμαχοι μας! Μην ξεχναμε οτι για αυτα τα πετρελαια η Βορειοατλαντικη Συμμαχια εχει αποσταθεροποιηση χωρες με μεγαλο ορυκτο πλουτο οπως Λιβυη,Συρια,Ιρακ! Οσον αφορα την Ρωσια,κυριοι μην εχετε αυταπατες, ειμαστε μονοι μας!
Και την Ρωσια συμφέρει μια Ελλαδα στα προθυρα του εμφυλιου,γιατι πρωτον θα κλονιστεί η Ευρωπαικη Ενωση που ισως φτασει και στα προθυρα της διαλυση , ετσι θα παρει μια ατυπη ρεβάνς με την τοτε διαλυση της Σοβιετικης Ενωσης. Γι Αυτο φιλοι μου εμεις θα πρεπει να τους διαψευσουμε,να ειμαστε πιο ενωμενοι και δυνατοι, να κοιταμε παντα για την προασπιση και τα συμφεροντα της πατριδας μας, να τους χαλασουμε ολα τα σκοτεινα σχεδια κανοντας πλακα μαζι τους! Γιατι οπως συνηθίζουμε και λεμε εδω στην Ελλαδα- Οταν εσυ πηγαινες-εγω ερχομουνα!http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου