Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δείτε σε νέο βίντεο-σοκ ποιούς υποστηρίζει ο Ε.Βενιζέλος και κάνει... μαθήματα στη Ρωσία

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος εξακολουθεί να υπερασπίζεται τους νεοναζί του Κιέβου και να κάνει μαθήματα εξωτερικής πολιτικής στη Ρωσία, καλώντας την να μην αναγνωρίσει το δημοψήφισμα που έγινε σε περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και με 89% έως και 95% οι πολίτες αποφάσισαν την αυτονομία τους.
Από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, κατ’ εντολή της Ε.Ε. και των ΗΠΑ ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τη Μόσχα όχι μόνο να μην αναγνωρίσει το δημοψήφισμα στη νοτιοανατολική Ουκρανία, αλλά και να πείσει τους ρωσόφωνους να συμμετάσχουν στην προεδρικές εκλογές της 25ης Μαίου. Για πιο λόγο άραγε; Για να νομιμοποιηθεί η παράνομη, σύμφωνά με τη Μόσχα, κυβέρνηση του Κιέβου;
Τα παιχνίδια του κ. Βενιζέλου γίνονται τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση περιμένει περίπου 1,3 εκατ. Ρώσους τουρίστες στη χώρα προκειμένου να ενισχύσουν τον τουρισμό και την οικονομία της Ελλάδας. Με λίγα λόγια ο υπουργός Εξωτερικών για προσωπικές-πολιτικές σκοπιμότητες εκθέτει και υπονομεύει τη χώρα.
Η «εχθρική» του στάση απέναντι στη Ρωσία και η υπεράσπιση της «κυβέρνησης» του Κιέβου έρχεται την ώρα που ένα μετά το άλλο βίντεο αποκαλύπτουν τις σφαγές και τις εκτελέσεις άοπλους ρωσόφωνων πολιτών από Ουκρανούς νεοναζί.
Νέο βίντεο-σοκ δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία ρωσόφωνων πολιτών από Ουκρανούς στρατιώτες έξω από εκλογικό κέντρο στην πόλη Krasnoarmeysk. Όπως φαίνεται στο βίντεο, αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Ουκρανοί στρατιώτες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως διαδηλωτές και ψηφοφόρους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες και να χάσουν τη ζωή τους δύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today, πριν ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί οι πολίτες προσπαθούσαν να διαπραγματευτούν με την Εθνοφρουρά η οποία ήθελε να καταλάβει το κτίριο.
«Μας είπαν ότι είχαν έρθει ειρηνικά και μας ζητούσαν τσιγάρα. Ξαφνικά όμως άρχισαν να πυροβολούν», είπε ο ανταποκριτής ρωσικού ραδιοφωνικού σταθμού, προσθέτοντας ότι ένας από τους πολίτες που σκοτώθηκε είχε απλά σπρώξει έναν άντρα της Εθνοφρουράς.
Αυτούς υπερασπίζεται ο κ. Βενιζέλος και εμπλέκει ακόμη και την Πολεμική Αεροπορία, αεροσκάφη της οποίας έστειλε η ελληνική κυβέρνηση στη Βαλτική, προκειμένου να συμμετάσχουν σε γυμνάσια χωρών του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

πηγη defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου