Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!!Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!![φωτο+βιντεο]

Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι η Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" από την Βόρεια Θάλασσα (θάλασσα Μπάρεντς) πρόκειται να πλεύσει για την Ανατολική Μεσόγειο, κοντά στην περιοχή της κυπριακής γεώτρησης του "Οικοπέδου 12", σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην περιοχή!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.Moscow announced that the Battle Group of the aircraft carrier "Admiral Kuznetsov" from the North Sea (Barents Sea) will sail for the Eastern Mediterranean, near the Cyprus drilling of the "Plot 12", nearly three years after the last presence area! VIDEO OCCASION made ​​with this news
Η Ομάδα Μάχης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov αποτελείται από μια τεράστια αρμάδα από έξι πλοία. Το ίδιο το αεροπλανοφόρο έχει αντιτορπιλικά κατευθυνόμενα βλήματα, αλλά και ανθυποβρυχιακού πολέμου κλάσης Udaloy I/II και Sovremenny και βέβαια, τουλάχιστον ένα υποβρύχιο που αθέατο κινείται πάντα κάτω από το Admiral Kuznetsov για «ενεργητική» ανθυποβρυχιακή προστασία (η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί έχει όλες τις λεπτομέρειες για την αρμάδα και των σκαφών που την ακολουθούν). 
Επίσης μεταφέρει μαζί του περί τα 20 μαχητικά Su-33, πυρηνικά όπλα των 500 kt, ελικόπτερα Κa-27κλπ
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!!!
Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!!


http://www.volcanotimes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου