Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Π. ΕΛΠΙΔΙΟΣ - ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ Δημοσιεύθηκε στις 7 Μαρ 2014

Δημοσιεύθηκε στις 7 Μαρ 2014
ΟΜΙΛΙΑ Π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΒΑΓΙΑΝΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
"ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ"
Όσοι πιστεύουν στον Θεό Πατέρα, τον Μονογενή Του Υιό, τον ευσπλαχνικό Ιησού και στο Πανάγιο Πνεύμα, ικετεύω μην σταματάτε καθόλου τις προσευχές για την σωτηρία του κόσμου. Η χρονική αυτή περίοδος είναι κρίσιμη. Οι δυνάμεις και τα έργα του σκότους βρίσκονται σε καταστροφική εξέλιξη.
Πέρυσι αποφάσισαν οι σκοτεινές δυνάμεις την επιτάχυνση των διαδικασιών που θα φέρουν γρήγορα στο προσκήνιο της ανθρωπότητας τον ψευδομεσία Αντίχριστο. Πέρυσι, το 2013, υπέγραψαν την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου μετά τον οποίο τα εξαθλιωμένα έθνη από την πείνα, τις αρρώστιες και τον πόλεμο θα πειστούν να αναζητήσουν από μόνα τους την ηγεσία ενός ηγέτη που θα φέρει και θα παγιώσει σε παγκόσμιο επίπεδο την ειρήνη. Ο πόλεμος ξεκίνησε άτυπα, πρώτα με τις σατανικές αποφάσεις τους στα χαρτιά, τα οποία υπέγραψαν, αφού συμφώνησαν μεταξύ τους η πενταρχία του σκότους που διοικεί τον πλανήτη.
Εφέτος βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη σημαντική τους απόφαση. Να προετοιμάσουν την δημιουργία συγκεκριμένων σημαντικών περιφερειακών αναφλέξεων, ικανών να δημιουργήσουν τις αιτίες για μια παγκόσμια ανάφλεξη και οι οποίες θα ενωθούν κατόπιν σε μία. Οι περιφερειακές αυτές αναφλέξεις υποκινούμενες και καθοδηγούμενες από τις μαριονέτες της πενταρχίας του σκότους, θα φέρουν τον κόσμο ακριβώς ένα βήμα πριν τον όλεθρο. Οι σκοτεινές τους επεμβάσεις είναι ύπουλες και απανωτές σε κοινωνικό, πολιτικό και εκκλησιαστικό επίπεδο.
Στην κοινωνία, πείνα, αρρώστιες και εξαθλίωση.
Στην πολιτική, χάος, αναταραχές και εμφύλιοι διχασμοί με διαλυτικές τάσεις.
Στην εκκλησία, θρησκευτική σύγχυση μέσα από την σχεδιαζόμενη εν εξελίξει πανθρησκεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου