Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αμερική η Ρωσία Έλληνα; Ελευθερία η αργός θάνατος; Αποφάσισε…


rosia-amerikiΉρθε η ωρα της αλήθειας και των αποφάσεων….. Οι περισσότεροι Έλληνες πλέον έχουν καταλάβει ότι το παρόν πολιτικο σύστημα έχει χρεωκοπήσει επόμενος δεν περιμένουμε τίποτα θετικο από αυτούς…. Είναι κατανοητο και παλι από τους περισσότερους , ευτυχώς , ότι είναι κοινοί προδότες σαν αυτούς που διαβάζαμε στα βιβλία για την κατοχή.
Περνάμε λοιπόν στο επόμενο στάδιο που δεν είναι αλλο από την αναζήτηση ενός πατριώτη Έλληνα ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ που θα ηγηθεί μαζί με επίσης πατριώτες μη πολιτικούς ενός νέου φορεα για την σωτηρία της χωρας. Οπως καταλαβαίνεται αφού μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ένα τέτοιο πρόσωπο τα παραπάνω αποτελούν εικασίες…. Όχι ακριβώς όμως…. Και εξηγούμαι… Πιστεύω ότι αργά η γρήγορα θα φανερωθεί ενας τέτοιος Έλληνας. Όμως για να μπορέσει να σταθεί και να διεκδικήσει την ανάκαμψη και τη σωτηρία της χωρας πρέπει ολοι μας να εχουμε κατανοήσει τι θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει και να έχει την απόλυτη υποστήριξη μας.
Πρέπει να γίνει από όλους κατανοητο ότι αν και αφού έρθει η αγια ωρα του πατριώτη Έλληνα ηγέτη πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ΟΛΑ. Γιατί σίγουρα για να γλυτώσει αυτή η χωρα και ο ελληνισμός είναι φανερο ότι πρέπει να αλλάξουμε στρατόπεδο, δηλαδή , συμμάχους…. Θα πρέπει ολοι να καταλάβουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων της Αμερικής και Γερμανίας θα μας πολεμήσει λυσσαλέα ακόμα και οπλα αν χρειαστεί….. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να αλλάξουμε νόμισμα…. Να απαλλαγούμε από τον ρουφιανο τους , το ΕΥΡΩ……. Αυτό όμως για τους ‘’συμμάχους’’ μας σημαίνει πόλεμος… Είναι φανερο ότι θα χρειαστεί να πεινάσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς ολο το χρηματοπιστωτικο μας σύστημα ανήκει στο μεγάλο ρουφιανο τους, το ΕΥΡΩ…..
Πρέπει επίσης να γίνει αντιληπτο ότι θα εχουμε σοβαρο αμυντικο πρόβλημα καθώς ΟΛΑ σχεδόν τα οπλικά συστήματα του στρατού μας είναι Αμερικανικής και Γερμανικής προελεύσεως και επομένως θα κλείσει αμέσως η στρόφιγγα των πυρομαχικών και ανταλλακτικών οπότε θα περιοριστεί σημαντικά και σε χρόνο και σε ισχύ η αμυντική δύναμη της χωρας. Και είναι σίγουρο ότι η Τουρκία θα είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί να εκτελέσει την ‘’αποστολή’’ , η οποία έτσι κι αλλιώς , έχει σχεδιαστεί σε πολύ κοντινο χρόνο….. Οσοι ακόμη δεν το έχουν καταλάβει ας εξακολουθούν να πιστεύουν στα παραμύθια της Χαλιμάς , του πλεονάσματος και της ‘’λατρεμένης’’ συμμαχίας , λυκοφιλίας θα έλεγα , με τους Ισραηλίτες…..
Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από μια εισαγωγή σε μια μεγάλη απόφαση… :
Εξω από το ΝΑΤΟ , εξω από την Ευρωζώνη του ευρώ , και αν χρειαστεί εξω και από την Ευρώπη η οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με αυτό που ξέραμε η φανταζόμαστε μέχρι πριν λίγα χρονια …… Όλα τα παραπάνω όμως προϋποθέτουν ΑΜΕΣΗ συμμαχία με την Ρωσία , στρατιωτική και οικονομική , η οποία θα πρέπει να έχει προσυμφωνεί προτού προβούμε σε αποφασιστικές ‘’εξόδους’’……

Το ‘’ανήκομεν στη Δύση’’ έχει τελειώσει και δεν αποτελεί πια συμφέρον της Ελλάδας. Κάποια εποχή ναι ήταν συμφέρον μας. Τώρα όμως ; Αυτά που εκφράζει σήμερα η ‘’Δύση’’ είναι ένα μείγμα κουμμουνιστικής οικονομίας συνδυασμένη με ισλαμικο μεσαίωνα….. Για πια Δύση συζητάμε; Θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι όταν κολυμπάμε στον ορυκτο και φυσικο πλούτο; Όταν κολυμπάμε στα νερα και τα εύφορα εδάφη; Θέλουμε την ισλαμοποιηση της χωρας και τον διαμελισμό της που ετοιμάζουν οι ‘’σύμμαχοι’’ ; Θέλουμε να ζούμε σε μια χωρα που σε λίγο θα είμαστε μειοψηφία και δεν θα μπορούν οι γηγενής να βγάζουν κυβέρνηση της αρεσκείας τους αλλά θα αποφασίζουν οι ισλαμιστές εγκάθετοι της Άγκυρας και του Σόρος ; Έχετε σκεφτεί ότι σε λίγο ούτε τα παιδιά μας δεν θα μπορούμε να πηγαίνουμε στα σχολεία που εμείς χτίσαμε γιατί θα υπάρχει ισλαμική βια που ήδη έχει εμφανιστεί στα σχολεία της ‘’πολιτισμένης’’ ισλαμοποιημενης Ευρώπης του Σόρος ; Το παράδειγμα της Αιγύπτου το έχετε μελετήσει; Είδατε ποσο γρήγορα και εύκολα , αλλά τολμηρά και αποφασιστικά , έδιωξαν το θείο Σαμ και τώρα ‘’τελειώνουν’’ με συνοπτικές διαδικασίες και τους ισλαμοφασιστες του Σόρος ; Στριατιωτικος μη πολιτικος τους έσωσε…..
Όταν θα φανεί ο ΕΝΑΣ είμαι σίγουρος ότι θα είναι παρόμοιες οι κινήσεις που θα θελήσει να πράξει για να γλυτώσει τη χωρα και τον Ελληνισμό από τα νύχια της νέας τάξης πραγμάτων….. Πρέπει λοιπόν ΟΛΟΙ να εχουμε δουλέψει στο μυαλό μας τις δυσκολίες αλλά και της τολμηρές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και να υποστηριχθούν από μια συντριπτική πλειοψηφία Ελλήνων …..
ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ;

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου