Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι θα γίνει η (εισβολή στον Έβρο) …Σύμφωνα με την Τουρκική τηλεόραση (video)

16D784B392304344007BC6F20C61BFC5

Στην Τουρκία της ενημέρωσης  που όλα γίνονται με το αποφασίζουμεν και διατάζουμε …Τα σενάρια «εισβολής» στον Έβρο δίνουν και παίρνουν !

Ποιός ο λόγος της αναφοράς στα αμφίβια οχήματα του Τούρκικου Στρατού ;
Σε ένα παραλήρημα της τουρκικής τηλεόρασης (κρατικής και CNN Τurk) στο οποίο ευθέως γινόταν αναφορά σε «επιτυχημένη εισβολή μετά από την διάβαση των τουρκικών »αμφιβίων» μέσω του ποταμού Έβρου» παρουσιάστηκαν όλα τα τουρκικά αμφίβια οχήματα ζεύξης υδάτινων κωλυμάτων με πρώτο και κύριο το AZMIM ( Αμφίβιο Θωρακισμένο Όχημα Μηχανικού).
«Χάρη στην αμφίβιο Θωρακισμένο Όχημα Μηχανικού ο χρόνος διάβασης των αμφίβιων οχημάτων του πεζικού στην απέναντι όχθη των ποταμών μειώνεται και αυξάνεται το ποσοστό επιτυχίας της επιδρομής-εισβολής!
Ο ρεπόρτερ περιέγραφε το AZMIM ότι «λειτουργεί σαν ένας κάστορας στην ακτή των ποταμών» δηλαδή δημιουργεί χερσαίες προσβάσεις σε υδάτινο περιβάλλον και η δυνατότητά του αυτή «είναι ιδιαίτερα πολύτιμη κατά την επίθεση σε »γειτονικά» εδάφη».
Το AZMIM διαμορφώνει κατάλληλα το έδαφος στις όχθες των ποταμών (κλίση, πλάτος, σκληρότητα και την επιφανειακή ομαλότητα του εδάφους) σύμφωνα με τις ανάγκες των οχημάτων του Μηχανοκίνητου Πεζικού που ακολουθεί.
Η υψηλού επιπέδου παρουσία στην τελετή προφανώς αιτιολογείται από το γεγονός ότι το AZMIM αποτελεί προίον αποκλειστικά τουρκικής σχεδίασης και παραγωγής, και μάλιστα αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά μετά την αυτοκινούμενη αμφίβια γέφυρα εφόδου.
Ηδη έχουν παραδοθεί συνολικά 12 οχήματα του τύπου, που αποτελούν την πρώτη παρτίδα,  στις μονάδες μηχανικού μάχης της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, προσδίδοντας πρωτόγνωρες για αυτές επιχειρησιακές δυνατότητες ζεύξης κωλυμάτων, και ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό ζεύξης της αντιαρματικής τάφρου του ΈβρουΠΗΓΕΣhttp://www.http://veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου