Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Αναβάθμιση Παραβιάσεων » απο οκτώ Τούρκικα μαχητικά και δύο CN-235

Τέσσερα απο τα  μαχητικά ήταν Οπλισμένα  …Ενώ χρησιμοποιήθηκε για δεύτερη φορά «Νατοϊκός  σχηματισμός» απο Τουρκικά μαχητικά σε παραβιάσεις !
eRHr0Ξεθάρρεψαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και  σχηματίζοντας δύο σχηματισμούς σε  Τετράδες   σύνολον οκτώ μαχητικά   απο τα αυτά τα τέσσερα οπλισμένα προχώρησαν οι Τούρκοι χειριστές  σε Νατοϊκό σχηματισμό τετράδας , από δύο ζεύγη το ένα οπλισμένο σε κάθε σχηματισμό  προχώρησαν σήμερα  σε οκτώ παραβιάσεις -παραβάσεις του FIR Αθηνών  σε Βόρειο αλλά Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου διεξάγεται η Τουρκική Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού! (φώτο)
AY1IZEi
 Τις κινήσεις αλλά και τις αντιδράσεις  των Ελληνικών μαχητικών που απογειώθηκαν για την αναχαίτιση των οκτώ Εισβολέων κατέγραφαν  δύο CN-235 …Ένα για κάθε σχηματισμό !
Ελληνικά μαχητικά  απογειώθηκαν και αναχαίτησαν τα Τούρκικα μαχητικά …Προβληματισμό προκαλεί  στην Ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας  ,αλλά και του ΓΕΕΘΑ η αναβαθμισμένη αυτή ενέργεια των Τούρκων ,ενώ αυξάνονται τα μαχητικά που είναι οπλισμένα καθημερινά στο Αιγαίο με τον κίνδυνο «ατυχήματος «να παραμονεύει ανα πάσα στιγμή !

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :     2 (8 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :    2 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :    10
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :      4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :      4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :      4
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :      -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.πηγηhttp://veterano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου