Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Ο ΤΑΠΕΡΜΑΝ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΒΙΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

simitis1

Την ίδια ώρα που οι αποκαλύψεις για τον αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη βγαίνουν στην επιφάνεια, ο ίδιος φαίνεται να αδιαφορεί παντελώς  για τα όσα βαραίνουν το όνομά του και ανήμερα των Φώτων πίνει και τρώει σε πολυτελέστατο μαγαζί του Κολωνακίου μαζί με την γυναίκα του και τους σωματοφύλακες που του πληρώνει ακόμα ο λαός.

Τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το makeleio.gr  μόνο οργή και θυμό μπορούν να προκαλέσουν. Ο πρώην πρόεδρος της Ελλάδας, ο φτωχός και άπορος Κώστας Σημίτης, φαίνεται ότι δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του να δώσει στον άνθρωπο που παίζει μουσική στο δρόμο. Τον αγνοεί πλήρως, και φεύγει με την παρέα του χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλλον ο κύριος Σημίτης δεν κυκλοφορεί με ψιλά επάνω του. Έχει μόνο κάρτες ή κατοσταύερα για να πληρώνει τους φουσκωμένους λογαριασμούς των γευμάτων του. Σιγά μην κάνει και καμία φιλανθρωπία χρονιάρα μέρα. Αίσχος!
Εάν η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ήταν εφάμιλλη  με τους Ανεξάρτητους Εισαγγελείς του Μιλάνου που τσουβάλιασαν τον Ανδρεόττι και τον Μπερλουσκόνι, ο Σημίτης αυτή την ώρα θα λογοδοτούσε ενώπιον ανακριτή Διαφθοράς της Ευελπίδων και δεν θα γευμάτιζε μέσα στην χαλαρότητα με την γυναίκα του σε εστιατόριο του Κολωνακίου!
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου