Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΥΣ ΣΑΛΠΑΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!

turkey-germany-seek-submarine-sale-of-1-bln-2011-08-26_l



Μετά τις τρεις τορπιλάκατους που σάλπαραν για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τρία τουρκικά υποβρύχια, βγήκαν παγανιά στο Αιγαίο και στην Κύπρο, ενώ αναμένεται και ο απόπλους τριών φρεγατών από τη ναυτική βάση του Ακσάζ, στη Μαρμαρίδα!
Τα τρία υποβρύχια ήδη κατευθύνονται προς την Ανατολική Μεσόγειο, για να κλιμακώσουν την πίεση στην Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς έχουν αρχίσει οι γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ της Λευκωσίας…
Τα τουρκικά υποβρύχια, αναχώρησαν από τη βάση του Γκιολτζούκ στην Προποντίδα και φέρουν προμήθειες δύο μηνών.
Φυσικά, θα διασχίσουν το Αιγαίο…
Όμως, οι τορπιλάκατοι, τα υποβρύχια και οι φρεγάτες, δεν είναι τα μόνα πλοία που φεύγουν για την Ανατολική Μεσόγειο. Θα τα ακολουθήσει το ερευνητικό σκάφος Piri Reis, το οποίο θα αποπλεύσει για δήθεν σεισμικές έρευνες, κάποια στιγμή σήμερα…
Το προαναφερθέν πλοίο, έχει αυτονομία 22 ημερών.
Είναι φανερό ότι η Άγκυρα ρίχνει πάνω στο τραπέζι, ό,τι έχει και δεν έχει, προκειμένου να «ελέγξει» τις εξελίξεις, ενώ ήδη, στην περιοχή κοντά στο οικόπεδο 12, τουρκική πολεμική μοίρα πραγματοποιεί ασκήσεις, δοκιμάζοντας τα νεύρα πολλών.
Είναι πλέον σαφές στις πρωτεύουσες των μεγάλων κρατών, ότι οι Τούρκοι «τεντώνουν» το σκοινί, την ώρα μάλιστα που οι Ισραηλινοί δείχνουν διατεθειμένοι να χαμηλώσουν προσωρινά τους τόνους και σταμάτησαν τις «διαρροές» των τελευταίων ημερών, μετά από αμερικανικές παραινέσεις.
Από την άλλη, οι ΗΠΑ, με την τακτική του μαστιγίου (όπως είναι η αναβολή εξελίξεων στην πώληση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Τουρκία) και του καρότου, προσπαθούν να «συγκολλήσουν» τις (δήθεν;) διαταραγμένες σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ.

Την τουρκική αναίδεια «ποτίζει» και η ΕΕ, η οποία με απαράδεκτες δηλώσεις των εκπροσώπων της, συνεχίζει να κρατά ίσες αποστάσεις, σε μια διένεξη κράτους-μέλους της και τρίτου κράτους!
Τόση «αλληλεγγύη»!
Να τα βλέπουν αυτά όσοι ποντάρουν όσον αφορά στην άμυνά μας, στην ενσωμάτωσή μας στις λεγόμενες «ευρωατλαντικές δομές»!πηγηhttp://www.volca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου