Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: «Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ)

kke2

Τρεις φωτογραφίες ντοκουμέντο έλαβε το Μακελειό, από αναγνώστη του. Φωτογραφίες που θυμίζουν τις θηριωδίες που έκανε η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών, γνωστότερη εκ των αρχικών της και ως Ο.Π.Λ.Α.
Ο αναγνώστης γράφει: «Έτσι για να θυμούνται και να μαθαίνουν οι νέοι. Όσο υπάρχουν σφυροδρέπανα και φονιάδες αριστεροί στην Ελλάδα κράτα γερά Σοβιετία. Είμαστε η μόνη χώρα που την ιστορία την γράφουν οι ηττημένοι (οι αριστεροί)»
Στη συνέχεια του e-mail που λάβαμε ο αναγνώστης μας παραθέτει τις παρακάτω φωτογραφίες μαζί με το κείμενο:
«Αναγνώριση εκταφέντων θυμάτων των κομμουνιστών σε μαζικό τάφο στο Αιγάλεω, μετά τα Δεκεμβριανά του 1944»
kke1
«Ο Αστυνόμος Α’ του Β’ τμήματος Πλάκας Γεώργιος Μακροθύμιος, δολοφονήθηκε από την ΟΠΛΑ (Οργάνωση Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα) με απόφαση «λαϊκού δικαστηρίου». Συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου 1944, και επί ένα 24ωρο εβασανίσθη καθώς του κόψανε την μύτη και την γλώσσα, και τον τύφλωσαν με πυρακτωμένα καρφιά. Του ξερίζωσαν την καρδιά, του κομμάτιασαν τα γεννητικά όργανα, και του πριόνισαν το λαιμό με κονσερβοκούτι. Στην θέση της ξεριζωμένης καρδιάς του έβαλαν τα δύο από τα σειρήτια του βαθμού του»

kke2
ΚΚΕ 2013 ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
kke3
«Το ΚΚΕ και η οργάνωση νεολαίας της ΚΝΕ διοργανώνει τακτικές συναντήσεις, εξορμήσεις  και κατασκηνώσεις στη Λυκόρραχη (Κεφαλοχώρι) της Κόνιτσας. Το 2006 το ΚΚΕ έστησε ένα μνημείο προσβολή για την δημοκρατία που εξυμνεί τους μαχητές του λεγόμενου «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (ΔΣΕ), και είναι ο τελικός προορισμός για τα παιδιά που συμμετέχουν άθελα τους στο πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου».ΠΗΓΗhttp://www.makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου