Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το καλό των Ελλήνων ρίχτε τους, παραιτηθείτε και ρίχτε τους.Καλέστε με τον πιο επίσημο τρόπο και τα υπόλοιπα αντιμνημονιακά κόμματα, να κάνουν το ίδιο και παραιτηθείτε ταυτόχρονα.

Όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό το ατυχές γεγονός με τον νεαρό που μαχαιρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί από την κατάπταιστη κυβέρνηση ώς διακιολογία για να περάσουν πάλι τροπολογίες και για νέα μέτρα κατά του Ελληνικού λαού και κατά απαίτηση της Τρόικας.

Παρεμπιπτόντως, δέν μπαίνω κάν στην διαδικασία για να κρίνω εγώ για το ποιός σκότωσε και ποιός κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο του συνέλληνα συμπολίτη μας στο Κερατσίνι, επειδή πολύ απλά δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα απο αυτά που λέγονται στην τηλεόραση ούτως ή άλλως. Αναμένω πρίν κρίνω.

Είναι όμως η χρυσή ευκαιρίας σας να αποδείξετε περίτρανα την ισχυριζόμενη στάση σας υπέρ των Ελλήνων, θυσιάζοντας τις θέσεις σας και τον μισθό των 8000 ευρώ που εσείς βγάλατε στην φόρα.

Είναι η ευκαιρία για να αποκαλύψετε και να εκθέσετε όλα τα κόμματα και κυρίως τα αντιμνημονιακά. Είναι η ευκαρία της Ελλάδας για μια καινούργια αυγή για αυτήν. Οποιαδήποτε άλλη κίνηση του τύπου παραμένουμε και παλεύουμε, του ναι μέν αλλά... κ κτλ, θα θεωρηθεί ώς κίνηση δειλίας εκ μέρους σας.

Η Ελλάδα ούτως ή άλλως βραχυκυκλώνει στους περισσότερους τομείς της. Η Ελλάδα κλείνει, η Ελλάδα καταρρέει, είναι πασίδηλο όπου και να κοιτάξουμε. Η Ελλάδα θα καταλήξει αργά η γρήγορα σε κάποιο πολιτικό ή οικονομικό κράχ. Είναι θέμα χρόνου οι δάνειστες να σταματήσουν τα δανεικά γιατί πολύ απλά δεν μπορεί πλέον ο Έλληνας να πληρώσει.

Τα απαιτούμενα της Τροίκας δέν θα τηρηθούν. Αποδεικνύεται ήδη και είναι και μαθηματικά σίγουρο. Και οι πραγματικοί, αληθινοί αριθμοί όπως ξέρετε δεν λένε ποτέ ψέματα. Δώστε λοιπόν εσείς την τελευταία ευκαιρία στους Έλληνες για εκλογές τουλάχιστον.

Το εύλογα ερώτηματα όμως είναι , θα κάνετε την ηρωική έξοδο ή μήπως τώρα που, δικαίως η αδίκως, σας έχουν στήσει με την πλάτη στον τοίχο με τις εισαγγελικές έρευνες και τις καταγγελίες, δέν το κάνετε τελικά για να εκμεταλλευτείτε την βουλευτική σας ασυλία;

Πόσο γλυκός είναι ο υπουργικός θώκος για εσάς;

Πόσο αντίσταση στις πιέσεις της Τρόικας εσείς θα μπορέσετε να προβάλλετε; Γιατί θα σας προσεγγίσουν και κατευθείαν και μέσω άλλων αυτό είναι σίγουρο.
Κατα πόσο θα παραμείνετε στην στάση σας εάν δεν σας ακολουθήσει κανένα άλλο κόμμα μέσα στην βουλή;

Μήπως αυτή η ανακοίνωση είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα εκ μέρους σας για να μεταθέσετε το πρόβλημά σας για να κερδίστε και άλλο πολιτικό χρόνο;

Έχετε βαμμένη την φωλιά σας; Άν ναι, παραιτείστε αυτούς που είναι εμπλεγμένοι οι ίδιοι και μετά παραιτηθείτε όλοι όπως έχετε προαναγγείλει, για το καλό των Ελλήνων. Άν όχι, τηρήστε τον λόγο σας.

Όλοι μας κρινόμαστε πολύ σκληρά καθημερινά, το ίδιο και εσείς.

Σημειώνω ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και μήν ψάχνετε μέσα στο κείμενο να υποθέσετε ότι αυτός είναι συριζέος, χρυσαυγίτης , νεοδημοκράτης και κτλ. γιαυτό και έγραψε αυτό και το άλλο.

Μπορεί παρόλα αυτά να κάνω λάθος στην προτροπή αυτή. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του. Είναι όμως ένας πιθανός τρόπος, ο καλύτερος από τις χειρότερες λύσεις που μας έχουν απομείνει εδώ που έχουμε φτάσει για να γλυτώσουμε από τα μνημόνια και από δαύτους.

Δέν υπάρχει πλέον ανώδυνη λύση, υπάρχει η λιγότερη επώδυνη.
Π.Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου