Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ «Πρωτογενές πλεόνασμα: Το νέο μνημονιακό παραμύθι»

«Ανακάλυψαν νέο παραμύθι οι μνημονιακοί: Πρωτογενές πλεόνασμα στο οκτάμηνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου.
«Το δήθεν «πρωτογενές πλεόνασμα» που παρουσιάζουν οι υπάλληλοι των τοκογλύφων είναι ψευδές και στοχεύει στην εξαπάτηση των Ελλήνων. Με ανύπαρκτη εθνική παραγωγή και με τον πρωτογενή τομέα διαλυμένο, η οικονομία μας θα παραμένει ελλειμματική, όσες αλχημείες κι αν μεταχειρίζεται ο Στουρνάρας.
Η πολιτική του μνημονίου με τις οριζόντιες περικοπές δεν δημιουργεί πλεόνασμα, αλλά περαιτέρω ύφεση και ανεργία, μέχρι την οριστική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας. Αντί να πανηγυρίζουν οι απατεώνες της συγκυβέρνησης, ας διανείμουν το «πλεόνασμα» στους Έλληνες που πένονται και ας πουν επιτέλους ένα «ΟΧΙ» στους τοκογλύφους.
Γιατί δεν το κάνουν; Προφανώς γιατί δεν υπάρχει κανένα πλεόνασμα και έχουν ακόμη ανάγκη τα τοκογλυφικά τους δάνεια. Δυστυχώς για τους εγχώριους υπαλλήλους της Μέρκελ, ο ελληνικός λαός ξύπνησε και το μόνο που καταφέρνουν με τα προκλητικά τους ψέματα είναι να τον εξοργίζουν περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου