Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

kakabia3
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κακαβιά, από μέλη της Χρυσής Αυγής που νωρίτερα το πρωί είχαν παραβρεθεί στις καθιερωμένες εκδηλώσεις στον Γράμμο.
Για περίπου μία ώρα οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν τα σύνορα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Βορείου Ηπείρου με κυρίαρχο το "Εκεί εκεί ψηλά στην Πρεμετή σημαία θα υψώσουμε και πάλι ελληνική!".
kakabia1
Στη συνέχεια ο Χρήστος Παππάς πήρε το λόγο όπου μεταξύ άλλων είπε: "Ερχόμαστε σήμερα εδώ στα τεχνητά σύνορα για να διατρανώσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Η Αλβανία φοβάται τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει στο πρόγραμμα του τον αγώνα για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου.
kakabia2
Η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση δίνει στους συμμάχους του ΝΑΤΟ τις βάσεις στη Σούδα και την Καλαμάτα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αυτό που πρέπει όμως να ζητήσει διεθνώς είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και αυτό θα είναι είναι πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της ελληνικής αυτής γης. Σας καλώ τώρα να στραφούμε με το βλέμμα προς τη Βόρειο Ήπειρο και να ψάλλουμε τον εθνικό μας ύμνο τόσο δυνατά για να τον ακούσουν τα αδέρφια μας στους Άγιους Σαράντα, στη Χιμάρα και στην Πρεμετή".
kakabia4
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου