Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σύρος ισλαμιστής παραδέχεται στο Associated Press: Εμείς ρίξαμε τα χημικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά ελληνικά ΜΜΕ βιάστηκαν να προβάλλουν τις εικόνες με την πολυδιαφημιζόμενη επίθεση με τα χημικά στην Συρία, κατηγορώντας το καθεστώς Άσαντ, επειδή έτσι υπαγόρευαν οι παγκοσμιοποιητές. Να όμως που εμφανίζονται νέες πληροφορίες. Ο ανταποκριτής του Associated Press, Dale Gavlak, μετέδωσε πως Σύροι αντάρτες του αποκάλυψαν ότι εκείνοι ευθύνονται για το μακελειό, κάτι που ούτως ή άλλως είναι αυτονόητο για όσους γνωρίζουν τις πρακτικές των παγκοσμιοποιητών, άσχετα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.  Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η επίθεση οφείλεται σε λάθος χειρισμό των χημικών που προμηθεύτηκαν οι Σύροι αντάρτες από την Σαουδική Αραβία.
«Μιλώντας με γιατρούς, κατοίκους της Γκούτα, αντάρτες και τις οικογένειές τους, πολλοί πιστεύουν πως οι δυνάμεις των ανταρτών πήραν τα χημικά μέσω του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπαντάρ μπιν Σουλτάν και είναι οι υπεύθυνοι για την επίθεση», μετέδωσε ο Dale Gavlak.
Οι αντάρτες φέρονται να είπαν στον απεσταλμένο του Associated Press πως δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να χειρίζονται χημικά όπλα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο δεν αποκλείεται αρχικά τα όπλα αρχικά να προορίζονταν για την Αλ Κάιντα. Στη δημοσιότητα έρχεται και ένα video, όπου ο Ναντίμ Μπαλούς, εμφανίζεται να δηλώνει πως η επίθεση με χημικά έγινε από τους αντάρτες γιατί αποφάσισαν να χτυπήσουν γυναίκες και παιδιά «μέχρι να σταματήσουν να σκοτώνουν τις δικές μας γυναίκες και τα δικά μας παιδιά».
ΠΗΓΗhttp://www.py

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου