Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

“Οι τεμπέλες Ελληνίδες που δεν πάνε για καμαριέρες”! Άλλο ένα εμετικό άρθρο τύπου “Μανωλάδας”.


Εντέλει η φάμπρικα δημιουργίας του “τεμπέλη βρωμοέλληνα” δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι αστικοί μύθοι τύπου “Μανωλάδας” που τον συντρίψαμε τις τελευταίες ημέρες και υποχρεώσαμε τον ΟΑΕΔ να παραδεχθεί τα ψεύδη, εχουν τον στόχο τους. “Είστε τεμπέληδες, απατεώνες, οπότε καλά σας κάνουμε και σας σκίζουμε”.

Νέο “χτύπημα” αυτό που λάβαμε πρωΐ στο μέιλ από ιστοσελίδα της Κρήτης. “Προσφέρει δουλειά αλλά … καμία δεν ενδιαφέρθηκε!” Αποκαλύπτει το άρθρο. Ξεκινά έτσι:

Συνέβη κι αυτό! Μεγαλοξενοδόχος ζήτησε τη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για να βρει καμαριέρες και το ενδιαφέρον που εισέπραξε ήταν ανύπαρκτο, δείγμα πως στην εποχή της ανέχειας και της κρίσης κάποιοι – ή μάλλον κάποιες – έχουν ακόμη την πολυτέλεια να απορρίπτουν εργασία που τους προσφέρεται!

Το διαβάζεις λοιπόν και πιστεύεις πραγματικά ότι οι Ελληνίδες είναι “γουρούνες” και δεν καταδέχονται να βγάλουν μεροκάματο… Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια:

Ο “μεγαλοξενοδόχος”, είναι αυτός που απασχολούσε τον αλλοδαπό ανασφάλιστο μαχαιροβγάλτη, που έσφαξε το άτυχο αγοράκι από την Ρωσία, προσφέροντας “τεράστιες” υπηρεσίες στον Ελληνικό τουρισμό και την έξωθεν καλή εικόνα της χώρας.

Επίσης, ο “μεγαλοξενοδόχος”, είχε απλήρωτο το προσωπικό (προφανώς τους “τυχερούς” που είχαν συμβάσεις), αφού ποιός ξέρει πόσους άλλους απασχολούσε με το καθεστώς του αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη.

Γι’ αυτή την φρικιαστική υπόθεση όμως, ουδείς εκ των παραγόντων, εργατοπατέρων, συνδικαλιστών, παραγοντίσκων βγήκε στα κάγκελα για να απαιτήσει την τιμωρία του. Αντίθετα, βγήκαν όλοι να εξεμέσουν την άθλια προπαγάνδα τους κατά της Ελληνίδας εργάτριας του τουρισμού! Αυτοί που σιωπούν επιδεικτικά στην κατάργηση του ταμείου ανεργίας που εξαθλιώνει εκατοντάδες χιλιάδες εποχιακούς εργαζομένους του τουρισμού, ερημώνοντας τον χειμώνα τα νησιά μας. πηγηolympia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου