Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ‼! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ‼!


syssitioxa
Όλα όσα γίνονται σε αυτόν τον Δήμο δηλαδή, είναι σύμφωνα με τον νόμο τον οποίο φυσικά ακολουθεί πιστά και ο δήμαρχος και για αυτό δεν επιτρέπει την παράνομη σίτιση των Ελλήνων. Άσε μας ρε Καμίνη! Πες ότι έχεις πρόβλημα να ταΐσουν τους Έλληνες και άσε τις μπούρδες! Τόσες ψυχούλες - κυρίως μεγάλες ηλικίες - περιμένουν σαν και τι να φάνε ένα πιάτο φαγητό που δεν μπορούν να αγοράσουν και εσείς το απαγορεύεται; Ταΐστε τους εσείς αύριο τότε‼! Ντροπή!
Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, για την προγραμματισμένη διανομή ειδών και τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στην πλατεία Αττικής.
«Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει καταστήσει σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι για τη δημόσια διανομή ειδών σε δημόσιο χώρο της πόλης, απαραίτητη είναι η σχετική άδεια από τον δήμο Αθηναίων. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο διανομή ειδών και τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στην πλατεία Αττικής είναι παράνομη, καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης και πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης".ΠΗΓΗhttp://www.mak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου