Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η ώρα των Ελλήνων ...ήρθε η ώρα της Ελληνικής Δύναμης ! !


Η Ελληνική Δύναμη   είναι εδώ  ....Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να προστατεύσουν τους εαυτούς τους ! Η Αυτοάμυνα είναι δικαίωμά  μας και η υπεράσπιση των παιδιών μας  καθήκον ! 
Έλληνες κανένας δεν θα είναι πια μόνος του .
 Η Ελληνική   Δύναμη θα βρίσκεται στο πλευρό σας !


Ξεκινάμε μια μεγάλη Εθνική Προσπάθεια με σκοπό να ενώσουμε και να προστατεύσουμε τους Έλληνες , κανένας δεν θα είναι πια μόνος του !

Θα οργανώσουμε Νομική Υπηρεσία που θα αναλαμβάνει δωρεάν την υπεράσπιση των Ελλήνων Πολιτών εναντίον όσων τους  στοχεύουν !

Θα οργανωθούν  γραφεία της Ελληνικής Δύναμης  σε όλη τη χώρα ώστε κανείς Έλληνας Πολίτης να μην είναι ούτε να νιώθει απροστάτευτος !

Με την Βοήθεια του Θεού και του Λαού  των Ελλήνων δεν  θα αφήσουμε τους  Πατριώτες μας   σε όλη την επικράτεια στα χέρια φονιάδων λαθρομεταναστών !

Θα φροντίσουμε να κάνουμε γνωστό στον τύπο και στο διαδίκτυο και  σε όλους τους Έλληνες τους Πολιτικούς εκείνους αλλά  και τους Τοπικούς Άρχοντες που ψηφίζουν  νόμους και ενεργούν  αλλά και βλάπτουν  τα συμφέροντα  των Ελλήνων !

Ο Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων αυτής εδώ της Χώρας έλαβε τέλος !

Κανένας δεν ειναι  υπεράνω των νόμων...το Σύνταγμα των Ελλήνων προστατεύει τους Έλληνες και έχουμε καθήκον να τους επιβάλλουμε να το εφαρμόσουν !

Δεν μπορεί Αλβανοί Πολίτες που ζούν στην Ελλάδα  να υπερασπίζονται δημόσια τους φονιάδες των Παιδιών μας και να κυκλοφορούν ελεύθεροι, επειδή κάποιοι τους υπολογίζουν ώς πολιτικούς φίλους  ή το χειρότερο τους φοβούνται !

Δεν μπορεί ο ΨευτοΜουφτής να παίρνει θέση εναντίον της Ελληνικής Πολιτείας και της Νομοθεσίας και να κυκλοφορεί ελεύθερος επειδή κάποιοι υπολογίζουν την ψήφο των Μοσυουλμάνων ή το χειρότερο τον φοβούνται !

Έλληνες κανείς ποτέ δεν έζησε επειδή ήτανε μόνος του ούτε επειδή στάθηκε ουδέτερος ...Η Πατρίδα μας είναι σε κίνδυνο, σήμερα τα παιδιά μας αύριο τα δικά σας !

Μην περιμένετε να σώσουν οι Πολιτικοί που χρόνια ολάκερα βολεμένα τζάκια με γιους και θυγατέρες ρήμαξαν τον τόπο !

Η Ελληνική Δύναμη  με  νόμιμα μέσα που απορρέουν από τους  νόμους και τα ψηφίσματα   στο Πλαίσιο του Συντάγματος θα οργανώσει εθελοντικές Ομάδες από Έλληνες που θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες ....

Σύνθημα  μας κανένας Έλληνας δεν θα  είναι πια μόνος του !

Κανείς δεν θα  μας πάρει τον τόπο μας !

Η Ελλάδα είμαστε εμείς και ανήκει σε εμάς !

Κανένας λαθρομετανάστης ή αλλοδαπός  που νομοποιήθηκε απο Πολιτικούς δεν θα μπορεί να προσβάλει τα σύμβολα  μας και την Πατρίδα  και να μένει ατιμώρητος οι νόμοι θα ισχύουν για όλους και οι αποφάσεις των Δικαστηρίων και του ΣτΕ θα ''εφαρμόζονται'' ....

Σε λίγο καιρό μέσα από το διαδίκτυο θα υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας , e-mails  ώστε ο καθένας που μπορεί  να στελεχώσει τις γραμμές της Ελληνικής Δύναμης να προσφέρει τις υπηρεσίες στην Πατρίδα του και τους Έλληνες !

Η Πατρίδα σε χρειάζεται μπορείς και εσύ σήμερα ...Γιατί αύριο ίσως να είναι ... πολύ αργά !
Έίμαστε Πολλοί είμαστε εδώ και ...Ερχόμαστε !πηγηhttp://www.vet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου