Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Βάζουν φωτιά στη Θράκη οι πράκτορες της Άγκυρας


Σε πλήρη κλιμάκωση της πολεμικής τους εναντίον της Ελλάδας προχωρούν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη όσο πλησιάζει ο καιρός για τη δρομολόγηση των πρώτων 90 διορισμών ιεροδιδασκάλων. Το ανησυχητικό είναι ότι οι πράκτορες της Άγκυρας στην περιοχή εργάζονται καλά, ενώ η Αθήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, ψευδομουφτήδες, μισθοδοτούμενοι από την Άγκυρα μειονοτικοί δήμαρχοι, εκπρόσωποι του DEB, προετοιμάζουν το κλίμα με προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις για μία ευθεία σύγκρουση με την ελληνική κυβέρνηση, μια σύγκρουση που ουδείς γνωρίζει πού μπορεί να οδηγήσει.
Ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αμέτ Μέτε στις 30 Μαΐου στον Έχινο Ξάνθης, παρουσία του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, του υποπρόξενου Κομοτηνής Αλμπερ Ατάκ και του δημάρχου Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ζήτησε απειθαρχία απέναντι στον νόμο του ελληνικού κράτους για τους ιμάμηδες, ζητώντας από τους Έλληνες μουσουλμάνους να μην επιτρέψουν την εφαρμογή του!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κανονικά θα έπρεπε να είχε επέμβει ήδη ο εισαγγελέας και να είχε συληθεί για προτροπή σε στάση και ανυπακοή στους νόμους.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου