Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σύσκεψη στο Πεντάγωνο για τους S-300 και εντολή Α/ΓΕΕΘΑ...Βρείτε στόχους άμεσα !!


Θα κάνουμε βολή με τους S-300 έστω και αν χρειαστεί να ''πετάξω εγώ για στόχος '' ! δήλωσε Βετεράνος Ιπτάμενος που είχε επισκεφτεί την 126 ΣΜ !!
Η αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση βλήματος από τους Ελληνικούς S-300 μετά από αρκετά
χρόνια αγρανάπαυσης
και κόντρα σε πολιτικά ,Ελληνικά και αντι-Ρωσικά συμφέροντα άρχισε !!...

Όλα είναι έτοιμα για την εκτόξευση που θα δώσει βροντερή απάντηση και θα τρομάξει τους εχθρούς μας σύμφωνα με τους Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ !
Ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος Βαίτσης μετέφερε την εντολή στην 126 ΣΜ πριν από λίγο καιρό και όλοι δήλωσαν έτοιμοι !

Μοναδικό μέχρι στιγμής πρόβλημα οι στόχοι που πρέπει να πετάξουν γιατί το ΝΑΤΟ και οι χρησιμοποιούμενοι στόχοι του ΠΒΚ δεν έχουν καμιά σχέση με το σχεδιασμό σε τακτική βάση όπως θέλουν την εκτόξευση του πρώτου Βλήματος των Ελληνικών S-300!

H εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου Μιχαήλ να βρούνε στόχους για τη βολή των S-300 πάση θυσία ,αλλά και το ταξείδι του επικεφαλής της εταιρίας στόχων του ΠΒΚ στο εξωτερικό είχε να κάνει και με αυτό !

Φέρτε στόχους γιατί θα βρω αληθινούς στόχους !! !! δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Επιτελείς πήραν φωτιά !

Στοίχημα ζωής και για τον Αρχηγό του ΑΤΑ που σε σύσκεψη δήλωσε θα κάνουμε βολή με τους S-300, έστω και αν χρειαστεί να πετάξει και ''Ιπτάμενος για στόχος'' !
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε το ταξείδι αστραπή στη Κρήτη του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου επ' ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Μάχης Κρήτης στο τέλος της εβδομάδος, με σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων ... !!

Για μια ακόμη φορά ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που κατάλαβαν επιτέλους οτι στην πραγματική ζωή δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά ...Αλλά FIR και Κill ! και είναι πραγματικοί επαγγελματίες ...Ευτυχώς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου