Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣσε όλο το διάστημα πίσω τους με'' lock και kill''


Τι πραγματικά συνέβη προχθές στο Αιγαίο και γιατί η αναχαίτιση των Τούρκικων δεν εξελίχθηκε σε εμπλοκή;
Έκαναν πίσω οι Τούρκοι όταν τα Ελληνικά F-16 απέκτησαν πλεονέκτημα (Τους πήραν την ουρά ) !

Ένα απο τα Radar μας που ελέγχει το Αιγαίο εντόπισε με την απογείωση της τετράδας των Τούρκικων Μαχητικών που πέταξαν στα όρια του FIR Αθηνών,ενεργοποίησε της μονάδες αεράμυνας ενώ δόθηκε εντολή να απογειωθούν άμεσα τέσσερα οπλισμένα μαχητικά F-16 που έσπευσαν στη Περιοχή.Ταυτόχρονα μπήκε σε Συναγερμό και το ΑΤΑ.

Το ένας ζεύγος των Ελληνικών μαχητικών που έφτασαν στη Περιοχή σε τρία λεπτά πήραν στο κατόπιν τους Τούρκους και ήταν σε όλο το διάστημα πίσω τους με'' lock και kill'' από την πρώτη στιγμή !

Το άλλο ζεύγος των F-16 ανέλαβε το Τούρκικο ζεύγος των F-16 που έπαιζε το ρόλο του ''προστάτη'' !

Σε όλη τη διάρκεια που τα Ελληνικά μαχητικά είχαν τους Τούρκους απο ''πίσω' και σε απόσταση μικρότερη του μιλίου που γίνεται η αναχαίτιση ...Τα Τούρκικα δεν προσπάθησαν να σπάσουν το ''lock'' ούτε να επιστρέψουν με ελιγμούς .

Η αναχαίτιση δεν εξελίχθηκε σε εμπλοκή για αυτόν και μόνο το λόγο, δεν υπήρχαν εντολές να αποφύγουμε την εμπλοκή και όπως μας έγινε γνωστό απο ιπτάμενο που χαρακτηριστικά είπε:

Εμείς την αποζητάμε την εμπλοκή για να ξεσπάσουμε απλά οι Τούρκοι απο το 2010 και όχι βέβαια απο την πτώση του Ηλιάκη του 2006 και μετά δεν προσπαθούν καν να σπάσουν το πλεονέκτημα μας ...
Στο κάτω κάτω της γραφής εμείς εδώ είμαστε και ας μας δοκιμάσουν και εκτός Ασκήσεων οι Τούρκοι , γιατί στις Ασκήσεις του ΝΑΤΟ απλά ρουφάνε τα καυσαέρια μας!"ΠΗΓΗ
http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου