Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

"Μαύροι Πάνθηρες": Πολιτοφυλακή για αστικές συγκρούσεις οργανώνουν οι λαθρομετανάστες



Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του", επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.
Έτσι λοιπόν ένας Κενυάτης με το όνομα Michael Chege ανακοίνωσε στο βρετανικό Channel 4 ότι"Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες» για να κτυπήσουμε τους ρατσιστές στην Ελλάδα"!
"Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω στην Χρυσή Αυγή μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ».
«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, «Στον Β'Π.Π. συνεθλίβησαν. ΣτονΓ.Π.Π. θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη» προσθέτει και βέβαια το ερώτημα είναι πέρα από την ρητορική του Λαϊκού Συνδέσμου για το θέμα, πόσες φορές στελέχη του συνελήφθησαν επειδή κτύπησαν λαθρομετανάστες; Ούτε μία!
Πόσα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου κατηγορούνται για "ρατσιστικές επιθέσεις"; Ούτε ένα!
Το ότι πολλές φορές χρησιμοποιούν ακραία ρητορική τα στελέχη της ΧΑ, η οποία δεν συνάδει με τα αστικά ήθη, είναι γεγονός. Αλλά μήπως ακόμα και η ακραία (και κάποιες φορές απορριπτέα) ρητορική έρχεται και ακούγεται "γλυκά" στα αυτιά των πολιτών που βλέπουν ότι το κράτος απλά είναι απών και αφήνουν τον κάθε έγχρωμο ή τον κάθε μουσουλμάνο να σηκώνει μπαϊράκι μέσα στην Αθήνα που έχει καταληφθεί από ξένους αλλόθρησκους στην πλειοψηφία τους και σε μεγάλο ποσοστό εγκληματικά στοιχεία;
Ερωτήθηκε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος από κάποιο εισαγγελέα "πώς ακριβώς σχεδιάζουν να υπερασπιστούν (και ποιος την απειλεί...) την πίστη τους", όπως ανακοίνωσαν; Δεν νομίζουμε...
Και λόγω ακριβώς της απουσίας του κράτους έρχονται τύποι όπως ο συγκεκριμένος έγχρωμος (δεν λέμε "μαύρος" για να μην χαρακτηριστούμε "ρατσιστές" και τι λέει; 28χρονος Κενυάτης (παρεπιπτόντως λέει ότι ζει νόμιμα στην Ελλάδα):
Ότι εχει έρθει αντιμέτωπος συχνά και με επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής και εκεί η εκπαίδευσή του σε πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε χρήσιμη: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς»!
Ναι, μιλάμε για μάχες που περιγράφει ο έγχρωμος στην Ελλάδα. Την Ελλάδα μας...

ΠΗΓΗhttp://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου