Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


"Γιατί δεν μιλάμε για τον φασισμό του να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής"; Αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ όλα τα καταστημένα ΜΜΕ προσπαθούν να χτυπούν τους εκπροσώπους της "σκληρής" δεξιάς.
Την έμμεση στήριξή του στη Χρυσή Αυγή εξέφρασε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Σχετικά με τη φανερή άνοδο της εθνικιστικής δεξιάς στη χώρα μας, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε:«Είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αγανάκτησης, μιας τεράστιας αδικίας. Παρότι δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένα ακραίο δεξιό κόμμα ή ένα ακραίο αριστερό κόμμα από αυτούς που μας κυβερνούν», συμπληρώνοντας: «Τα δημοκρατικά κόμματα δεν είναι αυτά που λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τους πολίτες, υποχρεώνοντάς τους να δουλεύουν για 400 ευρώ και να λένε κι ευχαριστώ; Μιλάμε για τη φασιστική Χρυσή Αυγή και δεν μιλάμε για τον φασισμό του να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής! Αυτό τι είναι; Δεν είναι χούντα ή για την ακρίβεια μία καπιταλιστική χούντα;».
Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκαθάρισε πως δεν προβληματίζεται από τον χαρακτηρισμό του «ακραίου» για έναν πολιτικό σχηματισμό: «Ο κόσμος είναι τόσο αποπροσανατολισμένος και τόσο φοβισμένος που να θέλει να δώσει ευκαιρία στα άκρα. Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στιλ "ακραία δεξιά" ή "ακραία αριστερά" που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ».
Και συνέχισε: «Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει. Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. Ας είναι ό,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο... Μετά λύπης μου στα 3 χρόνια διαπιστώνω ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο από τον άνθρωπο. Είναι ένα έξυπνο ψέμα στημένο που καλύπτει με τρόπο αριστοτεχνικό τη διαφθορά των πολιτικών».ΠΗΓΗhttp://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου