Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ... ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!


Σάλος στο Αίγιο με την περίπτωση δασκάλας δεύτερης γλώσσας, η οποία σε κάθε μάθημα μιλά με υποτιμητικά λόγια για τους Έλληνες, κατηγορώντας τους ότι είναι χαραμοφάηδες! Σύμφωνα με καταγγελία γονέων, αυτό συμβαίνει σε δημοτικό σχολείο της περιοχής της Αιγιάλειας, με πρωταγωνίστρια μία Ελληνογερμανίδα εκπαιδευτικό.
Τα παιδιά άρχισαν να μεταφέρουν στους γονείς τους τα όσα η δασκάλα τους έλεγε. Ξεκινώντας από τις παρελάσεις 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου, τις οποίες χαρακτήρισε «αθλιότητες» και συνεχίζοντας με ισχυρισμούς του τύπου: «Οι Έλληνες έπρεπε να συστρατευτούν με τους Γερμανούς το '40 και όχι να τους σκοτώσουν» και ότι «Το μόνο που νοιάζει τους Έλληνες είναι να τρώνε, να πίνουν και απολαμβάνουν όσα κτίζουν οι Γερμανοί».
«Μόλις το πράγμα άρχισε να χοντραίνει για τα καλά, κάναμε σύσκεψη οι γονείς», ανέφερε στον «Κόσμο» ένας πατέρας μαθητή. Μάλιστα την προηγούμενη Παρασκευή, μαζί με τον δάσκαλο της συγκεκριμένης τάξης επισκέφθηκαν τον διευθυντή του σχολείου για να θίξουν το ζήτημα και να απαιτήσουν άμεση λύση. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ίσως και γιατί τώρα που τελειώνει η χρονιά, θεωρήθηκε πως δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί θέμα... (Πηγή: "ΚΟΣΜΟΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου