Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣΑ 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ; ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ «ΜΕΓΑΛΗ» ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

XRISTINAAL
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Κανείς δεν γνωρίζει, μέχρι αυτή την ώρα, πού βρίσκεται η 13χρονη Χριστίνα που εξαφανίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι όπου έμενε με τη γιαγιά της, στα Σπάτα.
Το κορίτσι, μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου, έφυγε από το σπίτι της γύρω στις 9 παρά τέτατρτο το βράδυ της 26ης Μαΐου και από τότε παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειάς της δεν έχει, ακόμη, εμφανιστεί.
Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας – ειδικά των Σπάτων – βοήθησε πάρα πολύ να εντοπιστούν ίχνη της Χριστίνας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, το κορίτσι το έπεισε ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής να τον ακολουθήσει για να του προσφέρει τη «μεγάλη ζωή». Συνομιλούσαν συχνά – πυκνά μέσω facebook και ο νεαρός κατάφερε να το πείσει να πάει κοντά του.
Προφανώς δεν ήταν δύσκολο να συμβεί αυτό αφού ο 23χρονος του περιέγραψε μια ζωή η οποία το μάγεψε.
Βγαίνοντας από το σπίτι του το βράδυ της Κυριακής, το 13χρονο κορίτσι φαίνεται να συναντήθηκε με συνεργό του «απαγωγέα» της ο οποίος το οδήγησε στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό και απ' όπου ταξίδεψε μόνο του για τη Θεσσαλονίκη, πρώτο σταθμό της Μαραθώνιας διαδρομής του μέχρι, τελικά, την Καβάλα.
Από τότε, από το μεσημέρι δηλαδή και μετά, βρίσκεται στα χέρια του Αλβανού και κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του.
Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ποινικό μητρώο αφού έχει εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα έχει εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.
Το κορίτσι επικοινώνησε μέσω κινητού τηλεφώνου με μια φίλη του στα Σπάτα και έτσι έγινε δυνατός ο εντοπισμός του.
Τελευταία φορά εθεάθη σε παραλία του νομού Καβάλας μαζί με τον Αλβανό. Μάλιστα ένας πολίτης που το αναγνώρισε προσπάθησε να πείσει τον νεαρό να το αφήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν αυτή τη στιγμή προς το συμπέρασμα ότι το κορίτσι και ο απαγωγέας του βρίσκονται στην περιοχή της Καβάλας με τον αστυνομικό κλοιό να έχει σφίξει πολύ γύρω από συγκεκριμένο σημείο.
Πάντως στην προσπάθεια να βρεθεί ασφαλές το κορίτσι έχει εμπλακεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».
makeleio.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου