Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Χανιά: Λαθρομετανάστες εναντίον λαθρομεταναστών


Άλλη μία ''ρατσιστική'' επίθεση έλαβε χώρα, αυτή την φορά στα Χανιά, όπου φυσικά οι γνωστές ''αντιρατσισικές'' οργανώσεις, θα κατηγορούσαν τα ''παιδιά με τις μαύρες μπλούζες'' και θα έκαναν συλλαλητήρια, εάν δεν κατέθεταν οι δύο Μαροκινοί, ότι οι δράστες, είναι επίσης λαθρομετανάστες. Τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας, δύο μετανάστες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν από άλλους αλλοδαπούς, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους στην συνοικία της Νέας Χώρας Χανίων.
Οι δυο δράστες όρμησαν ξαφνικά  στο σπίτι στο οποίο κοιμόντουσαν οι δύο Μαροκινοί και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους υποχρεώσουν να αποκαλύψουν πού έκρυβαν τις οικονομίες τους. Τα αιμόφυρτα θύματα τους παρέδωσαν 150 ευρώ και οι δράστες, που άρπαξαν και ένα κινητό τηλέφωνο, έσπευσαν να εξαφανιστούν.
 
Οι  τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χανίων όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς της Ασφαλείας Χανίων οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μεταξύ των υπόπτων που προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ήταν ένας Αλγερινός τον οποίο αναγνώρισαν τα θύματα και συνελήφθη. Συνεργός του στη ληστεία ήταν ένας Παλαιστίνιος που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.πηγηdefencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου