Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Λίθος Φωτός: Τα ισλαμοφασιστικά κτήνη δολοφόνησαν τον Έλληνα ερ...

Η Αθήνα διερευνά τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι όμηροι που είχαν απαχθεί από ισλαμιστική οργάνωση στη Νιγηρία –μεταξύ των οποίων και ένας έλληνας- είναι νεκροί. 
 
Πηγές του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πληροφορία που να διασταυρώνει όσα μετέδωσε νωρίτερα το πρακτορείο Associated Press και πως σε κάθε περίπτωση προέχει η ασφάλεια των ομήρων.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου, η εξτρεμιστική ισλαμιστική οργάνωση Ansaru υποστηρίζει ότι σκότωσε και τους επτά ομήρους που κρατούσε από το Φεβρουάριο.
Το μήνυμα που ανέβηκε σε ισλαμική ιστοσελίδα συνοδεύεται και από φωτογραφίες που εικονίζουν πτώματα, τα οποία φέρεται να είναι των ομήρων.
Η αναφορά της Ansaru δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί εξαρχής από τις Αρχές ασφαλείας στη Νιγηρία, αναφέρει το Associated Press.
Οι επτά όμηροι–ήταν τρεις από το Λίβανο και από ένας από την Ελλάδα, τη Βρετανία, την Ιταλία και τις Φιλιππίνες– εργάζονταν σε κατασκευαστική εταιρεία. Είχαν απαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου από τη Τζαμάαρα, 200 χιλιόμετρα βόρεια του Μπάουτσι, πρωτεύουσας του ομώνυμου κρατιδίου.
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου