Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΞΩ Α...

Η πληροφορία είναι έγκυρηΚάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την επομένη Δευτέρα στις 7.00 μ.μ. έξω από το EXTRA 3 για το αιφνίδιο και αναίτιο "κόψιμο" του "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"! Oι τηλεθεατές είναι φανατικοί υπέρ της επιστροφής του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχουν τρελάνει το σταθμό στα τηλεφωνηματα και ζητούν άμεσα να βγει και πάλι στον τηλεοπτικό "αέρα" το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΙΟΣ
Η εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" με τον Χίο έχει κερδίσει φανατικούς τηλεθεατές. Ακόμη και αυτοί που μπορεί να μην τους άρεσε το ύφος του δημοσιογράφου διαπίστωσαν ότι μέσα από την εκπομπή, έβγαιναν σημαντικές-αποκλειστικές ειδήσεις και λέγονταν αλήθειες. Τέτοιες αλήθειες, που σε καμία άλλη εκπομπή δεν ακούγονταν. Ο Χίος είναι από τους έντιμους ρεπόρτερς που πάνω απ' όλα βάζει την αναζήτηση και αποκάλυψη της είδησης, χωρίς να υποκύπτει σε άνωθεν πιέσεις, χωρίς να κάνει συμβιβασμούς ούτε δέχεται να φιμώνει το ρεπορτάζ του. Είναι γεννημένος ρεποόρτερ και έτσι οφείλουν να είναι οι έντιμοι με τον εαυτό τους δημοσιογράφοι. Πάνω απ'όλα η Αλήθεια και όχι η ....αλήθεια που επιβάλλουν οι μεγαλοκαναλάρχες. Γιατί αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία αλλά δημόσιες σχέσεις. 
Ο Χίος λοιπόν και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν μπορούν να σταθούν στα γνωστά συστημικά κανάλια. Μπορεί όμως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να απευθυνθεί σε κανάλι με πανελλαδική εμβέλεια, χωρίς να είναι συστημικό. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή τέτοια τηλεοπτική στέγη διαθέτει το "ΑRT CHANNEL". 
όποιος πει ότι είναι του Καρατζαφέρη που τον λένε...κωλοτούμπα, ανοηταίνει. Ο Χίος εάν απευθυνθεί στο ART δεν κάνει καμμία κωλοτούμπα αλλά θα πάρει την στέγη του μόνον εφόσον ο ιδιοκτήτης του καναλιού δεχτεί να βγαίνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, χωρίς την πραμικρή παρέμβαση. Ο Χίος θα βάλει τους κανόνες του παιχνιδιού και ο Καρατζαφέρης δεν έχει λόγους να μην δεχτεί, διότι το κανάλι του δεν κάνει δημοσιογραφία-δημοσίων σχέσεων. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής χτυπάει την κυβέρνηση. 
Να κάνει κρούση λοιπόν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο ART CHANNEL και εφόσον δεχτεί τους όρους του δημοσιογράφου, τότε ναι, είναι η καλύτερη για μένα) λύση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου