Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΡΩΣΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος:
Πρόκειται για Ρώσο νεομάρτυρα (26  Δεκ. 1743,  στην Κωνσταντινούπολη) σύμφωνα με Ρωσικές πηγές του διαδικτύου, που εμόνασε και στην Ι. Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, ή για Ρώσο επίσκοπο (1806) κατά χειρόγραφο της Ι. Μονής Κωσταμονίτου Αγίου Όρους, που μας άφησε κάποιες προφητείες:

ΚΕΦ. Α ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΚΕΦ. Β ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΥΘΕΝΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΩΔΗ ΛΟΥΤΡΟΝ.

ΚΕΦ. Γ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

ΚΕΦ. Δ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΚΕΦ. Ε Ο ΦΘΟΝΟΣ ΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ.

ΚΕΦ.ΣΤ ΔΙΑ 3 ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΦΑΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΚΟΜΗΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΙ.

ΚΕΦ. Ζ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

ΚΕΦ. Η ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.

ΚΕΦ. Θ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

ΚΕΦ. Ι   ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.

ΚΕΦ. ΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ*.

ΚΕΦ. ΙΒ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ.

Αυτη η προφητεια που απο πολλους εχει κατακριθει,επειδη δινει ημερομηνιες,ειναι στην ουσια πολυ αποκαλυπτικη.

Θελω πρωτα να ξεκαθαρισω οτι αυτα που αναφερονται σε αυτη την προφητεια ειναι ολα για το ιδιο ετος( ελπιζω οχι για το 2013)
αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι πολυ πιθανο συμφωνα με τις παρουσες ενδειξεις!!

Ως αναφορα τα 3 πρωτα κεφαλαια (Α,Β,Γ)αναφερεται  σε σημαντικα προσωπα που παιζουν ρολο στον πλανητη

(Ομπαμα,Πουτιν,Ασσαντ,Μερκελ,Ερντογαν)και θα παιξουν καθοριστικο ρολο στην εξελιξη των γεγονοτων.

Ισως να εχουμε θανατο η και δολοφονια καποιου η καποιων!!

Στο κεφαλαιο Δ  οι καταφρονημενοι  ειναι αυτοι που τωρα καταπιεζονται και δεινοπαθουν με τα μετρα  και τις φορολογιες
αυτοι θα ξεσηκωθουν και θα παρουν εξουσια ,θα αποκτησουν δυναμη!!


Στο κεφαλαιο Ε ο φθονος εννοει το μισος  και η κακια που θα βγει απο τον χριστιανισμο δηλαδη απο τους Ευρωπαιους προς τους

Ελληνες και Ορθοδοξους λαους,παρολο που και εμεις θεωρουμαστε χριστιανοι,απο ανεκαθεν χριστιανοι θεωρουνταν οι Καθολικοι,Προτεσταντες κ.λ.π,οι σημερινοι Ευρωπαιοι,οι σημερινοι απογονοι των χριστιανων Σταυροφορων!!

Στο κεφαλαιο ΣΤ περιγραφει σημεια που θα γινουν στον ουρανο (κομητες και βροντες)Ηδη φετος υπαρχει μια αυξημενη δραστηριοτητα
συμφωνα με τους αστρονομους και την ΝΑΣΑ.


Και στο κεφαλαιο Ζ ,φθορα δια ξηρας και δια Θαλασσης, ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι σεισμος και τσουναμι τα οποια αναμενονται στη

Μεσογειο και οχι στην Ιαπωνια οπως μερικοι διατυπωσαν,και εδω εχουμε αυξημενη σεισμικη δραστηριοτητα τους τελευταιους μηνες με
αναμονη απο τους σεισμολογους μεγαλου σεισμου!

Τωρα στο κεφαλαιο Η  η ημερομηνια ειναι ξεκαθαρη(Συμφωνα και με την υποσημειωση  δεν ξερουμε αν θα γινει με το παλιο  η το νεο ημερολογιο και αυτο αφορα ολες τις ημερομηνιες που δινονται)παντως οταν αναφερει αυξηση των αιματωδων πολεμων και νικαι σιγουρα εννοει οτι θα χυθει πολυ αιμα και οι νικες θα ειναι υπερ των ορθοδοξων!Εδω ξεκαθαρα περιγραφεται η επιθεση των Ρωσων κατα των Τουρκων για οσους ειναι γνωστες των προφητειων!

Στο κεφαλαιο Θ αναφερονται 2 πολεμοι ανηκουστοι, που δεν εχουνε ξαναγινει,που δεν εχει ξαναδει η ανθρωποτητα,θεωρητικα πρεπει να ειναι στην Κωνσταντινουπολη(Ισως να υπαρχει ταυτοχρονη επιθεση απο τη πλευρα του Ειρηνικου στη Σιβηρια εναντιον της Ρωσιας),θελω να σημειωσω εδω οτι απο τον Μαρτιο μεχρι τον Ιουλιο συμφωνα με τις ημερομηνιες που δινονται εχουμε 4-5 μηνες,που οπως περιγραφουν και καποιοι γεροντες τοσος θα ειναι ο χρονος που η Ελλαδα θα πεινασει ,απο την επιθεση των Τουρκων μεχρι την παραδοση της Πολης.

Στο κεφαλαιο Ι η ανηποφορος ζεστη δεν ειναι τιποτα αλλα απο την ηλιακη καταιγιδα  η οποια και αναμενεται εντος του χρονου.

Στο κεφαλαιο ΙΑ ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για τον ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ ,τον τελικο πολεμο που θα γινει στην Παλαιστινη με τους Ρωσους και τους Κινεζους εναντιον των Δυτικων ,τον τελευταιο πολεμο που θα σκοτωθει το μισο της ανθρωποτητας!!

Και στο τελευταιο κεφαλαιο ΙΒ αναφερεται  οτι θα εκλεγει ενας βασιλιας απο το Ημπεριον,για καποιους το Ημπεριον ειναι η Ισπανια ,η Ιβιρικη χερσονησος και για καποιους  αλλους το Ημπεριον ειναι ενα χωριο η τοπονυμιο.

Τελος οσον αναφορα την απειλη που θα ειναι στην Πελοποννησο,γνωριζουμε ηδη οτι οι λαθρομεταναστες μενουνε ηδη στο εξαμιλει,στο στρατοπεδο στην Κορινθο και ευχομαι να μην ειναι αυτοι που θα βγουν απο εκει και θα δημιουργησουν την απειλη!!

  1. Κοντολογης ακομα και αυτη η προφητεια  που δινει ημερομηνιες και γεγονοτα ,και καθε προφητεια , πρεπει να μην μας φοβιζει η να μας αγχωνει αλλα να βλεπουμε το σχεδιο του Θεου  και την Θεια Δικαιοσυνη και να ενδυναμωνουμε την πιστη μας και να βελτιωνουμε το χαρακτηρα μας γιατι οπως ειχε πει και ενας γεροντας "και τοτε με τον Χριστο και τωρα με τον Χριστο".πηγηwww.agioritikovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου