Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά


Στο δόκανο του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων έπεσε ένας 24χρόνος σερβιτόρος καθώς, ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε να κατέχει σε 10 συσκευασίες ποσότητα 2 κιλών και 200 γραμμαρίων ινδικής κάνναβης. Ο 24χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και η σύλληψη του έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.
Σε μια ακόμα επιχείρηση της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 30χρόνο, που κατείχε ποσότητα 80 γραμμαρίων κάνναβης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.
Εκτός από τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δύο ατόμων 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Χθες από αστυνομικούς συνελήφθησαν ακόμα τρία άτομα για κατοχή μικρών ποσοτήτων κάνναβης. Σύμφωνα με τον διευθυντή της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων Αρτέμη Κουτσαφτάκη, για υποθέσεις ναρκωτικών, τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά, έχουν συλληφθεί 15 άτομα.
Δέκα από τους συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακιστεί καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου