Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

"ΑΣΤΑΚΟΣ" ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝ΄ ΟΨΕΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

"ΑΣΤΑΚΟΣ" ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝ΄ ΟΨΕΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.Επί ποδός βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά, εν' όψει της επίσκεψης βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της οργάνωσης επί της οδού Τζανακάκη, αλλά και της αντισυγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Ήδη όπως γράφει το flashnews.gr η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων σε ολόκληρη την οδό Τζανακάκη, απο το ύψος του Δημοτικού Κήπου, μέχρι το τέλος της στην Δημοτική Αγορά, ενώ έχουν κλειστεί και όλοι οι κάθετοι δρόμοι κατα μήκος της οδού Τζανακάκη.
Υπενθυμίζεται πως στις 5 μμ έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση,οι οποίοι θα μιλήσουν στους συγκεντρωμένους επι της οδού Τζανακάκη.
Όμως στις 4 μμ φορείς και συλλογικότητες των Χανίων έχουν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την συγκέντρωση της Χ.Α.
Το γεγονός αυτό, λόγω και των επεισοδίων που συνέβησαν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, έχει θέσει σε συναγερμό της αστυνομικές δυνάμεις.
Στόχος της αστυνομίας είναι – σε κάθε περίπτωση – να μην έρθουν «τετ α τετ» οι συγκεντρωμένοι και από τις δύο πλευρές και για τον σκοπό αυτό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα "δημιουργήσουν έναν κλοιό" σε μεγάλη απόσταση απο το σημείο όπου θα είναι συγκεντρωμένοι όσοι θελήσουν να ακούσουν τις ομιλίες των βουλευτών της Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου