Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Χανιά:Αλγερινοί (με πολιτικό άσυλο..παρακαλώ) ξυλοκόπησαν άσχημα φοιτητή για να τον ληστέψουν

Ας είναι καλά οι Υπατίες και οι Ραγκουσονόμοι..Αντι να δώσουν πολιτικό άσυλο σε όσους πραγματικά το είχαν ανάγκη,έδιναν σε αλγερινομαροκινά κατακάθια του ποινικού κώδικα και σε τυχοδιώκτες..

Eφιαλτικές ώρες έζησε ένας φοιτητής σε δημόσια ουρητήρια, όταν δύο άτομα του την "έπεσαν" με σκοπό τη ληστεία.

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ένας 24χρονος φοιτητής στα Χανιά από δύο άτομα, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε ήδη στην Ασφάλεια ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη.

 Όπως γράφει το flashnews.gr ο 24χρονος φοιτητής μπήκε τα μεσάνυχτα στις δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται στην πλατεία 1866 για να κάνει την ανάγκη του. Ξαφνικά δύο άτομα του την "έπεσαν" από πίσω και αφού τον ξυλοκόπησαν του άρπαξαν ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο είχε 110 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το φοιτητικό του πάσο και στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο νεαρός βγήκε έξω από τις τουαλέτες καλώντας σε βοήθεια ενώ άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έδρασαν αποτελεσματικά.

 Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ένας 25χρονος Αλγερινός ως υπαίτιος της επίθεσης και πρόκλησης σωματικών βλαβών ενώ αναζητείται και ο συνεργός του. Να σημειωθεί ότι στον 25χρονο Αλγερινό είχε δοθεί πολιτικό άσυλο.
 Ο 24χρονος φοιτητής διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για την παροχή πρώτων βοηθειών. ΠΗΓΗhttp://www.eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. Βρε τις πουτανας τα παιδια και μετα τους φταει η χρυση αυγη και ο καθενας που τους κυνηγαει!γαμιση αν και θατους αρεσει μαλλον κοψιμο ολων των ακρων και στην θαλασσα δρομο ρε απο δω!αυτα δεν τα βλεπουν οι κυβερνοντες και ολοι οι υποστηρικτες αυτων τωνκαργιοληδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή