Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Real Γεωργίου speaking

Το θέμα δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε εύκολα από τη Σάλκε και μάλιστα μέσα στο σπίτι του. Λίγο-πολύ, αυτό ήταν αναμενόμενο. Αλλο είναι το μεγάλο θέμα. Με αυτούς τους παίκτες που έχει τώρα και κυρίως με αυτόν τον προπονητή που έχει φέτος, θα καταφέρει να κάνει έστω και μια νίκη σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση; Κάποια άλλοθι του στιλ ότι και πέρυσι στην πρώτη αγωνιστική είχε χάσει στο Φάληρο από τη Μαρσεϊγ, αλλά μετά μεταμορφώθηκε πολύ προς το καλύτερο, εγώ τα ακούω βερεσέ. Η περσινή ομάδα ήταν κλάσεις καλύτερη από τη φετινή, είχε καλύτερους παίκτες, καλύτερο προπονητή και κυρίως, είχε μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Απο όλα αυτά, τι μας έχει δείξει φέτος; Τίποτα!!! Η άμυνα του έχει κάτι τρύπες σαν κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας, το κέντρο του είναι της πλάκας για τις απαιτήσεις του Τσαμπίονς Λιγκ και η επίθεση του κάνει συχνά καρμπυλασιόν. Πατ, πατ, πατ, και σβήνει το μοτέρ έξω από την περιοχή.

Για να λέμε τα σύκα, σύκα, ο βασικός υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο Ζάρντιμ. Ειδικά, χθες, τα εγκλήματα που έκανε ήταν ιδιαζόντως ειδεχθή. Εβγαλε από την ναφθαλίνη τον Μέγερι και τον έβαλε κάτω από τα δοκάρια. Επέλεξε σαν κεντρικούς αμυντικούς ένα δίδυμο της συμφοράς, τον Κοντρέρας με τον Μανωλά. Αφησε μέσα στην αντίπαλη περιοχή μόνο του τον Τζεμπούρ, χωρίς να έχει τον Μήτρογλου παρέα και ήταν σαν την καλαμιά στον κάμπο. Και το πιο σπουδαίο, άφησε στον πάγκο τον Ιμπαγάσα, τον μοναδικό ερυθρόλευκο που μπορεί να γλυκάνει το παιχνίδι και να βγάλει κάποιες κάθετες μπαλιές μπροστά.

Η αβυσσαλέα διαφορά των δύο ομάδων ξεκινούσε από το νευρολογικό χώρο του κέντρου. Η Σάλκε είχε τρια χαφ, που ναι , μεν, ήταν τρεχατζήδες, αλλά μπορούσαν να αλλάζουν με ευκολία τη μπάλαμεταξύ τους. Και σας ρωτάω. Σον ίδιο χώρο, δηλαδή στο κέντρο, ποιους είχε ο Ολυμπιακός; Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα: Toν Μοντέστο, τον Μανιάτη και τον Φούστερ!!! Ημαρτον, παναγία μου, και πάλι ήμαρτον!!! Πως να αλλάξουν μεταξύ τους μπάλα; Κατσαπλιάδες είναι και οι τρεις από ποιότητα και τεχνική.

Φτου ξελεφτερία και όπου το πει...Τουλάχιστον, πέρυσι, ο Ορμπαϊθ και ο Μακούν είχαν και μια πάσα της προκοπής. Κι αυτός ο Μασάντο μετά την ευκαιρία που έχασε στο πρώτο δεκάλεπτο, εξαφανίστηκε τελείως από το γήπεδο. Τι διάολο; Φίδια είχε η περιοχή και δεν έμπαινε καθόλου μέσα; Σε όλα αυτά, αν προσθέσετε και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Τοροσίδη ε, τότε, δύο φορές κουκιά με λάδι...

Η Σάλκε δεν είναι η πολύ μεγάλη ομάδα. Βρήκε και τα έκανε. Είναι όμως γυμνασμένη. Δουλεμένη και έχει στον πάγκο καλό προπονητή. Του πήρε και τις καλότες ο Ολλανδός του Πορτογάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου